Even voorstellen

Het kan zijn dat je leven zo uit balans is dat je behoefte hebt om over je verdriet, zorgen en emoties te praten. Ik wil dan graag naast je meelopen zodat we samen kunnen kijken wat je nodig hebt om weer in je eigen kracht te komen. Om een beeld te krijgen wie ik ben zal ik me even voorstellen.

Ik ben Marjo Floris, gehuwd en heb drie volwassen zoons.

Door een groot verlieservaring in mijn eigen leven is rouw een belangrijk thema voor mij geworden. Het verweven van dit verlies in mijn leven was een lange weg waarin ik heb ervaren hoe belangrijk het is dat er mensen om je heen zijn die er voor je kunnen en willen zijn.

Mijn werkzame leven heeft altijd in het teken gestaan van zorgen voor anderen. Ik heb in een verpleeghuis gewerkt en ben daarna in de huisartsenzorg gaan werken als doktersassistente en praktijkondersteuner. In mijn werk ben ik altijd veel in aanraking gekomen met verlies en rouw. Thema’s als verlies van gezondheid, gemis van dierbaren en eenzaamheid komen regelmatig voorbij. Om mij daar verder in te specialiseren heb ik de opleiding voor verlies en rouwtherapie gevolgd bij de SAU in Utrecht.

NIET LOSLATEN MAAR ANDERS LEREN VASTHOUDEN 
(Manu Kierse)